A Nemzetgazdasági Minisztérium - Munkavédelmi Főosztály és Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály Honlapja

Keresés:

Hirdetmények

sm_irotoll

HIRDETMÉNYEK
 

  • 2018.02.23. - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatalának hirdetménye a Patak-Véd Team Kft.-t illetően.
  • 2018.02.20. - A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatalának hirdetménye a BN Team Kft.-t illetően.
  • 2018.02.14. - A Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatalának hirdetménye a Rego Sztár Security Kft.-t illetően.
  • 2018.02.14. - A Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatalának hirdetménye a T-CAST TEAM Kft.-t illetően.
  • 2018.02.13. - A Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatalának hirdetménye a TORONY SÜTŐ Kft.-t illetően.
  • 2018.02.08. - A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatalának hirdetménye a T-CAST TEAM Kft.-t illetően.
  • 2018.02.08. - A Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatalának hirdetménye a Consec Hungary Kft.-t illetően.


(Megnyitási probléma esetén a Letöltéssegéd menüpontban frissítse az Adobe Reader programját).


Bemutatkozás

A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a munkaügyi hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi és munkaügyi hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatal járási hivatalát jelölte ki. (320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. § (1)) A járási hivatal munkavédelmi, valamint munkaügyi hatósági hatáskörét a kormányhivatal illetékességi területére kiterjedő illetékességgel a fővárosi és megyei kormányhivatal megyeszékhely szerinti járási (fővárosi kerületi) hivatala, Budapest Főváros területén a Budapest Főváros Kormányhivatalának III. Kerületi Hivatala, Pest megye területén a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala gyakorolja. ((320/2014. (XII. 13.) Korm. rend. 2. § (2))

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Nemzetgazdasági Minisztérium
Munkavédelmi Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály
Postacím: 1369 Budapest, Pf.: 481.