A Nemzetgazdasági Minisztérium - Munkavédelmi Főosztály és Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály Honlapja

Keresés:

HÍREK


2016.08.22. - Az NGM Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztályának tájékoztatása
- költözés miatti rendszerleállásról.

A munkavédelmi és munkaügyi hatóság központi szervertermének költöztetése miatt 2016. augusztus 25. (csütörtök) 17:00 óra és 2016. augusztus 28. (vasárnap) 23:00 óra között minden informatikai rendszer leállításra kerül, így ezen idő alatt a Hatósági nyilvántartás (1. Közbeszerzés, 2. Rendezett munkaügyi kapcsolatok, 3. Munkavédelmi bírsághatározatok, 4. Közbeszerzés) sem lesz elérhető.

Várhatóan augusztus 29-én (hétfőn) az éles tesztüzem során a szolgáltatások már elérhetőek lesznek, kisebb hibajavítások, szolgáltatás-kiesések azonban előfordulhatnak.
 
2016-08-22,
A rovat további hírei
Továbbküldés e-mailben   Továbbküldés e-mailben     Nyomtatás  Nyomtatás

Bemutatkozás

A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a munkaügyi hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi és munkaügyi hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalok munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szervét jelölte ki. A fővárosi és megyei kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szerveinek munkavédelmi, illetve munkaügyi felügyelőségei változatlanul ellátják az első fokú munkavédelmi, munkaügyi hatósági hatásköröket, illetékességük a kormányhivatalok illetékességéhez igazodik.

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Nemzetgazdasági Minisztérium
Munkavédelmi Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály
Postacím: 1369 Budapest, Pf.: 481.