A Nemzetgazdasági Minisztérium - Munkavédelmi Főosztály és Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály Honlapja

Keresés:

Hirdetmények

sm_irotoll

HIRDETMÉNYEK
 

  • 2017.08.23. - A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatalának hirdetménye a Ferner Gasztro Kft.-t illetően.
  • 2017.08.22. - A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatalának hirdetménye a FOODWEST Kft-t, a Van Megoldás Természetesen Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t, valamint a Best Protection Személy- és Vagyonvédelmi Kft-t  illetően.
  • 2017.08.18. - A Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatalának hirdetménye az UNIÉPSZER Kft.-t illetően.
  • 2017.08.17. - A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatalának hirdetménye az ELEVAR Építőipari Kft.-t illetően.
  • 2017.08.16. - A Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi Járási Hivatalának hirdetménye a Meilinger & Meilinger Építőipari és Kereskedelmi Kft.-t illetően.
  • 2017.08.11. - A Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatalának hirdetménye a GOLD SUNSET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t illetően.
  • 2017.08.09. - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatalának hirdetménye az Őrangyal Security Kft.-t illetően.


(Megnyitási probléma esetén a Letöltéssegéd menüpontban frissítse az Adobe Reader programját).


Bemutatkozás

A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a munkaügyi hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi és munkaügyi hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalok munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szervét jelölte ki. A fővárosi és megyei kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szerveinek munkavédelmi, illetve munkaügyi felügyelőségei változatlanul ellátják az első fokú munkavédelmi, munkaügyi hatósági hatásköröket, illetékességük a kormányhivatalok illetékességéhez igazodik.

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Nemzetgazdasági Minisztérium
Munkavédelmi Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály
Postacím: 1369 Budapest, Pf.: 481.