A Nemzetgazdasági Minisztérium - Munkavédelmi Főosztály és Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály Honlapja

Keresés:

Hirdetmények

sm_irotoll

HIRDETMÉNYEK
 

  • 2017.04.21. - A Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatalának hirdetménye a KOMPLEX BAU FRUITS Kft.-t illetően.
  • 2017.04.21. - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatalának hirdetménye a KORZÓ KLUB Kft.-t illetően.
  • 2017.04.21. - A Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatalának hirdetménye az R.G.O. Security Kft.-t illetően.
  • 2017.04.20. - A Somogy Megyei Kormányhivatal Kaposvári Járási Hivatalának hirdetménye a HOMA-VÉD SECURITY Kft.-t illetően.
  • 2017.04.19. - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatalának hirdetménye Takács Anilla ügyfelet illetően.
  • 2017.04.19. - A Nemzetgazdasági Minisztérium Munkaerőpiacért és Képzésért Felelős Államtitkárságának hirdetménye a Controll Guard Security Kft.-t illetően.
  • 2017.04.10. - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatalának hirdetménye Lakatos Zoltán ügyfelet illetően.
  • 2017.04.07. - A Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatalának hirdetménye a Tempolar Projects Kft.-t illetően.
  • 2017.04.07. - A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatalának hirdetménye a GTO BOX Szolgáltató Kft.-t illetően.


(Megnyitási probléma esetén a Letöltéssegéd menüpontban frissítse az Adobe Reader programját).


Bemutatkozás

A Kormány az állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi és munkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervek hatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014. (XII. 13.) Korm. rendeletben a munkavédelemmel és a munkaügyi hatósági tevékenységgel kapcsolatos közigazgatási feladatok ellátására munkavédelmi és munkaügyi hatóságként a foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztert, továbbá a fővárosi és megyei kormányhivatalok munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szervét jelölte ki. A fővárosi és megyei kormányhivatal munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szerveinek munkavédelmi, illetve munkaügyi felügyelőségei változatlanul ellátják az első fokú munkavédelmi, munkaügyi hatósági hatásköröket, illetékességük a kormányhivatalok illetékességéhez igazodik.

 A "Hatósági nyilvántartás" a közbeszerzésekhez és támogatásokhoz honlapunkon kívül közvetlenül is elérhető az alábbi címen: http://nyilvantartas.ommf.gov.hu

Kapcsolódó szervezetek

Nemzetgazdasági Minisztérium
Munkavédelmi Főosztály
Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztály
Postacím: 1369 Budapest, Pf.: 481.